Ingeniør

GK Norge

Vil du være med å bygge for fremtiden?

2023-02-23

Lesetid ca 2 min

Hvis du vil være i et fremtidsrettet selskap hvor din erfaring teller, da er kanskje GK ditt neste steg? I GK sier vi at det er våre handlinger som teller. Hvis du ønsker innflytelse og har ambisjoner om å gjøre en reell forskjell, vil du passe inn i GK.

GK jobber med store entrepriseprosjekter og er foretrukken servicepartner for våre kunder. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere – i hele byggets livssyklus.

Vil du bli en del av Team GK?

Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i GK her.

 

Følg GK i sosiale medier:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube | Twitter

Et klimaforbilde

Verden står overfor store klimautfordringer. Utfordringer ingen kan løse alene, men sammen som et team kan vi gjøre mye. Vår visjon er å være et klimaforbilde, da er det handlingene vi alle gjør hver dag som skaper endring. I GK vil du være en pådriver som tar og får ansvar, går foran og inspirerer til å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i det bygde miljø ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. Vi er nysgjerrige på din kompetanse og vi vil legge til rette så den kommer til nytte og gjør en forskjell.

Vår visjon er å være et klimaforbilde.

 

Hos oss vil du være en del av et solid, flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. I GK vil du være tett på spennende kunder, store og komplekse prosjekter, ny teknologi og morgendagens løsninger – løsninger som gjør en forskjell som virkelig teller.

 

 

Hvis du ønsker å jobbe med samfunnsviktige oppgaver og bidra til at vår næring tar sin del av klimaansvaret, ja da vil GK være et godt steg i riktig retning.

Du vil oppleve at du har kompetente ledere og medarbeidere rundt deg, og at du får spennende utfordringer og muligheter. Enten du ønsker å spesialisere deg innen ditt fag, eller har ambisjoner om å lede prosjekter eller mennesker, legger vi til rette for den enkeltes utvikling.

Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson. Du blir en av familien i Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med mer rundt 3000 familier med GK-medarbeidere i tre land.

Vi jobber alle i samme retning

G-Kraft definerer et tydelig målbilde for veien videre:

 

GKs strategi gir en felles, tydelig retning for hele konsernet og skal bidra til økt effektivitet, motivasjon og samhandling internt, samt økt lønnsomhet og konkurransekraft. Vi kaller det «G-Kraft», som handler om kraften vi skal ta ut fra det å være ett GK.

 

 

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

GK Norge
-Jeg satt faktisk og ventet på at GK skulle lyse ut stillinger for nyutdannede
Les mer
GK Norge
Bli bedre kjent med Tobias
Les mer
GK Norge
I front av bærekraftsutviklingen
Les mer
GK Norge
Gleden ved å se andre gjennomføre
Les mer