Økonomi

Norges Bank

Profesjonell utvikling og personlig vekst i et av verdens største investeringsfond

2022-04-14

Lesetid ca 2 min

Foto: Graduates sammen med CEO Nicolai Tangen. Fra venstre: Haakon Husøy, Kristin Verpe, Magnus Dengerud, Vedangini Sahajpal, Nicolai Tangen, Isabelle Molander, Sophie Kilaas.

–  Forvaltningen av vår felles formue er et viktig og komplekst samfunnsoppdrag og jeg vil at fondet skal være studentenes førstevalg, sier leder for fondet Nicolai Tangen. For å lykkes er vi avhengig av å ansette de beste hodene.

 

Formålet med programmet er å rekruttere de beste talentene innen en rekke ulike fagområder, og programmet etter individer som er intellektuelt nysgjerrige, som tenker utenfor boksen og som evner å være motstridende.

 

–  Dette er en jobb med sann mening, fortsetter Tangen.

 

Graduate-programmet har en varighet på to år og er basert i Oslo. Du vil også få muligheten til å jobbe ved ett av fondents internasjonale kontorer og bli utplassert i andre investerings- eller teknologiorganisasjoner. Kandidater som presterer ekstra godt i løpet av programmet kan også kvalifisere seg til sponset utdanning.

Personlige og profesjonelle utviklingsmuligheter

Graduate-stillingene byr på personlige og profesjonelle utviklingsmuligheter innenfor en rekke fagområder, som kapitalforvaltning, risikostyring, etterlevelse, ansvarlig forvaltning og teknologi.

Foto: Niclai Tangen er ansvarlig for forvaltningen av Statens Pensjonsfond utland.

Du vil motta omfattende opplæring og få en egen mentor og en «buddy», som vil støte deg i din nye rolle. For å skape trivsel i vår konkurransedyktige, hardtarbeidende og høyt presterende organisasjon, legger vi vekt på at de ansatte skal ha det gøy på jobben.

 

– Vi ser etter talenter med ulike bakgrunner og innfallsvinkler, som liker å ta sjanser. Her er vi ikke redd for å feile, for det er sånn vi lærer og forbedrer oss. Vi oppfordrer kandidater med ulike sosioøkonomiske- og minoritetsbakgrunner til å søke, avslutter Tangen.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Norges Bank
Bidra til å ivareta sentrale funksjoner i Norges økonomi
Les mer
Handelsbanken
Handelsbanken enda mer populær som arbeidsgiver blant økonomistudentene
Les mer
Storebrand
Storebrand utvikler morgendagens stjerner innen bærekraftig finans
Les mer
Gjensidige
Når var siste gang du gjorde noe for første gang?
Les mer