Økonomi

Norges Bank

Profesjonell utvikling og personlig vekst i et av verdens største investeringsfond

2022-04-14

Lesetid ca 2 min

Foto: Graduates sammen med CEO Nicolai Tangen. Fra venstre: Haakon Husøy, Kristin Verpe, Magnus Dengerud, Vedangini Sahajpal, Nicolai Tangen, Isabelle Molander, Sophie Kilaas.

–  Forvaltningen av vår felles formue er et viktig og komplekst samfunnsoppdrag og jeg vil at fondet skal være studentenes førstevalg, sier leder for fondet Nicolai Tangen. For å lykkes er vi avhengig av å ansette de beste hodene.

 

Formålet med programmet er å rekruttere de beste talentene innen en rekke ulike fagområder, og programmet etter individer som er intellektuelt nysgjerrige, som tenker utenfor boksen og som evner å være motstridende.

 

–  Dette er en jobb med sann mening, fortsetter Tangen.

 

Graduate-programmet har en varighet på to år og er basert i Oslo. Du vil også få muligheten til å jobbe ved ett av fondents internasjonale kontorer og bli utplassert i andre investerings- eller teknologiorganisasjoner. Kandidater som presterer ekstra godt i løpet av programmet kan også kvalifisere seg til sponset utdanning.

Personlige og profesjonelle utviklingsmuligheter

Graduate-stillingene byr på personlige og profesjonelle utviklingsmuligheter innenfor en rekke fagområder, som kapitalforvaltning, risikostyring, etterlevelse, ansvarlig forvaltning og teknologi.

Foto: Niclai Tangen er ansvarlig for forvaltningen av Statens Pensjonsfond utland.

Du vil motta omfattende opplæring og få en egen mentor og en «buddy», som vil støte deg i din nye rolle. For å skape trivsel i vår konkurransedyktige, hardtarbeidende og høyt presterende organisasjon, legger vi vekt på at de ansatte skal ha det gøy på jobben.

 

– Vi ser etter talenter med ulike bakgrunner og innfallsvinkler, som liker å ta sjanser. Her er vi ikke redd for å feile, for det er sånn vi lærer og forbedrer oss. Vi oppfordrer kandidater med ulike sosioøkonomiske- og minoritetsbakgrunner til å søke, avslutter Tangen.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Norges Bank
Bidra til å ivareta sentrale funksjoner i Norges økonomi
Les mer
Sopra Steria
Marius og Helena nyter solnedgangen fra Oslos fineste takterrasse
Les mer
OBOS
Fra kraner til kode; digitalisering av byggebransjen
Les mer
Lyse
Et selskap du vil skal gjøre det bra
Les mer