Økonomi

Sopra Steria

Marius og Helena nyter solnedgangen fra Oslos fineste takterrasse

2022-09-13

Lesetid ca 4 min

Vi møter to Sopra Sterianere på Posthusets takterasse. Begge har de jobbet i Norges ledende IT-konsulenthus Sopra Steria i snart to år i selskapet. Det har de ikke angret på.

– Det viktigste for meg var å starte et sted med et faglig sterkt miljø, godt arbeidsmiljø, og et sted som bidrar til å utvikle samfunnet i en god retning. Da var Sopra Steria midt i blinken. I tillegg hjelper det at vi har Norges fineste utsikt, sier Helena Haugane.

 

De begynte begge på Sopra Sterias toårige graduate-program etter endte studier. Helena Haugane jobber som infrastruktur-ingeniør, og Marius Dahl jobber nå som forretningsrådgiver i Business Consulting-avdelingen:

 

– Sopra Steria har en bredde og samtidig spisskompetanse innenfor forretning og digitalisering som appellerte til meg, i tillegg til hyggelige folk, delingskultur og et godt arbeidsmiljø, sier Dahl.

 

Helena Haugane er enig, og legger til at selve graduate-programmet også var en årsak til hun søkte jobb i Sopra Steria etter studiene:

 

– Jeg hadde sommerjobb i selskapet i 2018 og 2019, og forstod at det toårige graduate-programmet har stort fokus på faglig utvikling, nettverksbygging og det sosiale. I tillegg ville det gi meg en kick-start på karrieren, som jeg var veldig interessert i. Derfor søkte jeg så snart stillingene ble lagt ut, sier Haugane.

Et tydelig samfunnsbidrag

–I tillegg til faglig utvikling, er det viktig for meg å føle at jeg bidrar til å drive samfunnet fremover. Det får jeg gjøre i Sopra Steria gjennom jobben vi gjør sammen med våre kunder. Det er veldig givende, sier Dahl.

 

Haugane er enig;

 

–Sopra Steria jobber med de fleste store virksomheter i Norge, og derfor er vi også med på å forme samfunnet. Det er veldig givende å jobbe i en virksomhet som tar samfunnsansvar og har visjoner for fremtiden, sier Haugane og legger til;

 

–Så hjelper det at vi har Norges fineste takterrasse, med en flott utsikt over Oslo. Jeg tror oppriktig venner og familie ganske lei av mine gjentagende snaps av utsikten fra takterrassen vår, men jeg blir faktisk aldri lei av den selv, avslutter Haugane og smiler.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Sopra Steria
Superheltene i Sopra Steria gjør verden til et bedre sted
Les mer
Sopra Steria
Mer opptatt av gode ideer enn hierarki
Les mer
EY (Ernst & Young)
EY: Om flinke folk, dataanalyse og bærekraft.
Les mer
Yara
Nok mat for både fornuften og følelsene
Les mer