Økonomi

Handelsbanken

Handelsbanken enda mer populær som arbeidsgiver blant økonomistudentene

2022-10-04

Lesetid ca 2 min

Handelsbanken stikker av med prisen som "årets klatrer" blant økonomistudentene og rykker opp ti plasser på Universums siste rangering over hvor studentene har mest lyst til å jobbe. "Dette er god motivasjon til å fortsette arbeidet med å vise frem Handelsbanken som en fantastisk arbeidsplass fremover", sier Fride Rikke Roska, ansvarlig for employer branding i Handelsbanken i Norge.

Hvert år gjennomfører Universum en undersøkelse for å rangere landets mest attraktive arbeidsgivere. I 2022 er Handelsbanken kåret til «årets klatrer» blant økonomistudentene, og rykker opp hele ti plasser til en 16. plass på listen. I år har nesten 11.000 studenter deltatt i undersøkelsen.

 

Fride Rikke Roska er studentvikar i Handelsbanken, med ansvar for employer branding og studentprogrammet.

 

– Etter to år med pandemi og begrensede muligheter til å møte unge arbeidstakere og studenter, er det utrolig å gøy å motta denne prisen. Når vi rykker opp hele ti plasser, er det en tydelig indikasjon på at vi er på vei i riktig retning, sier hun.

Høye ambisjoner for vekst

HR-direktør i Handelsbanken, Petter Kjellevold, synes det er stas at Handelsbanken stikker av med prisen som “årets klatrer” blant økonomistudentene.

 

– Handelsbanken har høye ambisjoner om å skape vekst og stadig bedre kundeopplevelser. I tiden fremover vil vi ha stort behov for å rekruttere dyktige folk med ulik kompetanse til den reisen vi skal ut på. Derfor er det viktig at vi oppleves som en stadig mer attraktiv og interessant arbeidsplass for godt utdannede unge folk, sier Kjellevold.

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som student- eller sommervikar i Handelsbanken? Her kan du lese mer om hverdagen til noen av studentene.

Skal være en attraktiv arbeidsgiver

Handelsbanken har eksistert i 150 år etter å ha overlevd både kriser, kriger og teknologiske skifter. Banken har vært 34 år i Norge. 

 

– En bank må være i stadig utvikling, og da må også medarbeiderne våre være det. Vi ønsker at de skal få utfordringer og mulighet til å ha en personlig karrierereise i banken. Det handler om at hver enkelt har ansvar og mulighet til å forme sin egen arbeidsdag. Dette er bra for både bankens og hver enkeltes utvikling, sier Kjellevold.

 

HR-direktøren forteller at Handelsbanken er helt avhengig av de rette hodene for å møte bankens ambisjoner om vekst de neste årene.

 

– Vi ønsker å utvikle og tiltrekke oss de beste folkene. Konkurransen i arbeidsmarkedet er tøff, og da er det utrolig hyggelig at vi klatrer på listen over de mest attraktive arbeidsgiverne blant økonomistudentene.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

PwC
En ære som forplikter
Les mer
Yara
Slik gjør Yara bærekraft til en sentral del av driften
Les mer
Orkla
A home to grow
Les mer
Jotun
Svært global og samtidig veldig lokal
Les mer