Ingeniør

Siemens

Dytter teknologifronten globalt

2022-05-13

Lesetid ca 3 min

Skal en industribedrift overleve i Norge så må den være blant de beste i verden, og her spiller digitalisering en viktig rolle. Digitaliseringen kan gi ny kunnskap som bidrar til å fatte bedre beslutninger i hele verdikjeden. Siemens skaper teknologier som tar samfunnet videre. Hvordan? gjennom elektrifisering, digitalisering og automatisering.

 

Siemens endrer byen du bor i, stedet du arbeider, energien som driver hjemmet ditt og måten produktene du elsker blir produsert på. Vi skaper banebrytende teknologier fra smarte fabrikker og smarte grid-konsepter til fleksible produksjonssystemer som bruker lettvekts-roboter og 3D-printere.

 

Vi vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Siemens

Fakta om Siemens Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og transport. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og har i snart 170 år satt tydelige spor i utvikling av banebrytende teknologiløsninger for hele verden. Les mer om Siemens

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Siemens
Med begge bena plantet i det grønne skiftet
Les mer
Å Energi
– Dette er et selskap som satser på teknologi og som vil mye
Les mer
DNV
Styrker kompetanse gjennom jobbrotasjon til Singapore
Les mer
Siemens
Dytter teknologifronten globalt
Les mer