Velg studieretning:
Topplister arrow_right

Vil du skape noe nytt og bygge noe stort?

Stort selskap, stort ansvar. Gjennom SpareBank 1 og DNB når Fremtind ut til 3 millioner kunder, og som forsikringsselskap ønsker de å bidra til et mer bærekraftig samfunn. Fremtind er et av Norges største forsikringsselskap – og den største leverandøren til forsikring som selges i bank.

Jobben de gjør påvirker menneskers liv og bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For å gjøre denne jobben må man være modige nok til å ligge i forkant når man utvikler og skaper nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

Fremtind er en dynamisk blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Med store mengder data, kunstig intelligens og et stort in-house-miljø på design og IT ligger de i front teknologisk.

Fremtind stiller spørsmålstegn ved etablerte sannheter og løsninger. Da får de hele tiden nye perspektiver. Det skaper fremtiden. For eksempel brukes big data og atferdspsykologi til å skape økt trafikksikkerhet.

I jakten på svar bruker Fremtind også deep-data, AI og annen avansert teknologi for å pushe grensene for det mulige. De ser hele tiden hvordan de kan sette data i arbeid – og spør om kunstig intelligens kan erstatte menneskelig ekspertise.


Sammen flytter vi fjell

Fremtind er for deg som er modig, nysgjerrig og som drives av å jobbe sammen. Det er verdier som danner grunnlaget for fellesskapet og kraften hos Fremtind. Selskapet er opptatt av å ta vare på og lytte til hverandre; for å ha det bra som mennesker, vise respekt for individer og for å ivareta hverandres kompetanse og utvikling.

For Fremtind er det viktig å skape et miljø der mani trives og har det gøy; med stort handlingsrom for den enkelte. Heng med på den spennende reisen.

Summer intern i Fremtind

Fremtinds «Summer Internship» er skreddersydd for deg som studerer IT, teknologi eller design. Du får mange spennende utfordringer uavhengig av hvilken type utdanning du har. Målet er at du skal få innblikk i hva de jobber med, hvordan de jobber og hvilke muligheter som finnes.. Det lov til å feile, prøve og teste. Summer Intern 2021 er fulltegnet. Men fortvil ikke, det blir nye muligheter sommeren 2022. Følg med til høsten.

TOPP 3 IT

 1. Google
 2. Microsoft

Bransjebeste

 1. Telenor

Klatrere IT

 1. NAV
 2. Norgesgruppen
 3. DNV GL

Årets Nykommere & Utfordrere IT

 1. Ikea
 2. Indra
 3. SEB

Rangeringen IT

 1. Google
 2. Forsvaret
 3. Telenor
 4. IBM
 5. Aker Solutions
 6. Bouvet
 7. Cisco Systems
 8. Forsvarets forskningsinstitutt
 9. Visma
 10. Capgemini
 11. Knowit
 12. Deloitte
 13. PwC (PricewaterhouseCoopers)
 14. Accenture
 15. Schibsted Media Group
 16. ATEA
 17. NAV
 18. Telia Norge
 19. Sparebank 1
 20. Hydro
 21. IKEA
 22. Oslo Børs VPS
 23. Oracle
 24. Funcom
 25. Norgesgruppen
 26. Statistisk sentralbyrå
 27. Sintef
 28. Opera Software
 29. Tine
 30. Nordea
 31. Itera
 32. DNV GL
 33. Hewlett Packard Enterprise
 34. Computas
 35. Making Waves

TOPP 3 økonomi

 1. Norges Bank
Se hele listen

TOPP 3 ingeniør

 1. Multiconsult
Se hele listen

TOPP 3 jus

 1. Politiet
 2. Wikborg Rein
 3. Utenriksdepartementet
Se hele listen

TOPP 3 humaniora

 1. Oslo Kommune
 2. NRK
 3. Utenriksdepartementet
Se hele listen

TOPP 3 helse

 1. Helse Sør-Øst
 2. Helse Vest
 3. Helse Midt- Norge
Se hele listen