Velg studieretning:
Topplister arrow_right

Vil du skape noe nytt og bygge noe stort?

Stort selskap, stort ansvar. Gjennom SpareBank 1 og DNB når Fremtind ut til 3 millioner kunder, og som forsikringsselskap ønsker de å bidra til et mer bærekraftig samfunn. Fremtind er et av Norges største forsikringsselskap – og den største leverandøren til forsikring som selges i bank.

Jobben de gjør påvirker menneskers liv og bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For å gjøre denne jobben må man være modige nok til å ligge i forkant når man utvikler og skaper nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

Fremtind er en dynamisk blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Med store mengder data, kunstig intelligens og et stort in-house-miljø på design og IT ligger de i front teknologisk.

Fremtind stiller spørsmålstegn ved etablerte sannheter og løsninger. Da får de hele tiden nye perspektiver. Det skaper fremtiden. For eksempel brukes big data og atferdspsykologi til å skape økt trafikksikkerhet.

I jakten på svar bruker Fremtind også deep-data, AI og annen avansert teknologi for å pushe grensene for det mulige. De ser hele tiden hvordan de kan sette data i arbeid – og spør om kunstig intelligens kan erstatte menneskelig ekspertise.


Sammen flytter vi fjell

Fremtind er for deg som er modig, nysgjerrig og som drives av å jobbe sammen. Det er verdier som danner grunnlaget for fellesskapet og kraften hos Fremtind. Selskapet er opptatt av å ta vare på og lytte til hverandre; for å ha det bra som mennesker, vise respekt for individer og for å ivareta hverandres kompetanse og utvikling.

For Fremtind er det viktig å skape et miljø der mani trives og har det gøy; med stort handlingsrom for den enkelte. Heng med på den spennende reisen.

Summer intern i Fremtind

Fremtinds «Summer Internship» er skreddersydd for deg som studerer IT, teknologi eller design. Du får mange spennende utfordringer uavhengig av hvilken type utdanning du har. Målet er at du skal få innblikk i hva de jobber med, hvordan de jobber og hvilke muligheter som finnes.. Det lov til å feile, prøve og teste. Summer Intern 2021 er fulltegnet. Men fortvil ikke, det blir nye muligheter sommeren 2022. Følg med til høsten.

TOPP 3 IT

 1. Google
 2. Microsoft

Bransjebeste

 1. Telenor

Klatrere IT

 1. Utenriksdepartementet
 2. Statistisk sentralbyrå
 3. Statkraft
 4. Itera
 5. Oracle
 6. Nets
 7. Oslo Børs VPS

Årets Nykommere IT

 1. NAV
 2. Coop

Rangeringen IT

 1. Google
 2. Forsvaret
 3. Knowit
 4. Bouvet
 5. Telenor
 6. NAV
 7. Innovasjon Norge
 8. IBM
 9. Cisco Systems
 10. Utenriksdepartementet
 11. Sparebank 1
 12. Samsung
 13. Accenture
 14. Making Waves
 15. Schibsted Media Group
 16. Statistisk sentralbyrå
 17. Funcom
 18. IKEA
 19. Visma
 20. Capgemini
 21. Oslo Kommune
 22. Aker Solutions
 23. ATEA
 24. Forsvarets forskningsinstitutt
 25. Norgesgruppen
 26. Statkraft
 27. Itera
 28. Tine
 29. PwC (PricewaterhouseCoopers)
 30. Oracle
 31. Sintef
 32. Nets
 33. Oslo Børs VPS
 34. Rolls-Royce
 35. Statnett
 36. Computas
 37. Deloitte
 38. Telia Norge

TOPP 3 økonomi

 1. Innovasjon Norge
Se hele listen

TOPP 3 ingeniør

 1. Sintef
Se hele listen

TOPP 3 jus

 1. Politiet
 2. Tingrettene
 3. Utenriksdepartementet
Se hele listen

TOPP 3 humaniora

 1. Kunnskapsdepartementet
 2. NRK
 3. Barne-likestillings og inkl.dep
Se hele listen

TOPP 3 helse

 1. Helsedirektoratet
 2. Folkehelseinstituttet
 3. Helse Sør-Øst
Se hele listen