Velg studieretning:
Topplister arrow_right

Vil du skape noe nytt og bygge noe stort?

Stort selskap, stort ansvar. Gjennom SpareBank 1 og DNB når Fremtind ut til 3 millioner kunder, og som forsikringsselskap ønsker de å bidra til et mer bærekraftig samfunn. Fremtind er et av Norges største forsikringsselskap – og den største leverandøren av forsikring som selges i bank.

Jobben de gjør påvirker menneskers liv og bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For å gjøre denne jobben må man være modige nok til å ligge i forkant når man utvikler og skaper nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

Fremtind er en dynamisk blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Med store mengder data, kunstig intelligens og et stort in-house-miljø på design og IT ligger de i front teknologisk.

Fremtind stiller spørsmålstegn ved etablerte sannheter og løsninger. Da får de hele tiden nye perspektiver. Det skaper fremtiden. For eksempel brukes big data og atferdspsykologi til å skape økt trafikksikkerhet.

I jakten på svar bruker Fremtind også deep-data, AI og annen avansert teknologi for å pushe grensene for det mulige. De ser hele tiden hvordan de kan sette data i arbeid – og spør om kunstig intelligens kan erstatte menneskelig ekspertise.


Sammen flytter vi fjell

Fremtind er for deg som er modig, nysgjerrig og som drives av å jobbe sammen. Det er verdier som danner grunnlaget for fellesskapet og kraften hos Fremtind. Selskapet er opptatt av å ta vare på og lytte til hverandre; for å ha det bra som mennesker, vise respekt for individer og for å ivareta hverandres kompetanse og utvikling.

For Fremtind er det viktig å skape et miljø der mani trives og har det gøy; med stort handlingsrom for den enkelte. Heng med på den spennende reisen.

Summer intern i Fremtind

Fremtinds «Summer Internship» er skreddersydd for deg som studerer IT, teknologi eller design. Du får mange spennende utfordringer uavhengig av hvilken type utdanning du har. Målet er at du skal få innblikk i hva de jobber med, hvordan de jobber og hvilke muligheter som finnes.. Det lov til å feile, prøve og teste. Følg med til høsten – da blir det mulig å søke på Summer internship i Fremtind, sommeren 2023.

TOPP 3 IT

 1. Google
 2. Microsoft

Bransjebeste

 1. Telenor

Klatrere IT

 1. Schibsted Media Group
 2. Capgemini
 3. Oslo kommune
 4. Aker Solutions
 5. Sintef
 6. Deloitte
 7. McKinsey
 8. Aker BP
 9. KPMG

Rangeringen IT

 1. Google
 2. Forsvaret
 3. Telenor
 4. Bouvet
 5. Schibsted Media Group
 6. NAV
 7. Capgemini
 8. Utenriksdepartementet
 9. Oslo Kommune
 10. Samsung
 11. Aker Solutions
 12. Innovasjon Norge
 13. Accenture
 14. Sparebank 1
 15. Cisco Systems
 16. Knowit
 17. Forsvarets forskningsinstitutt
 18. Norgesgruppen
 19. ATEA
 20. Sintef
 21. Statkraft
 22. Deloitte
 23. Funcom
 24. McKinsey & Company
 25. Tine
 26. Statnett
 27. IBM
 28. Statistisk sentralbyrå
 29. Aker BP
 30. PwC (PricewaterhouseCoopers)
 31. Rolls-Royce
 32. IKEA
 33. Telia Norge
 34. Visma
 35. KPMG

TOPP 3 økonomi

 1. DNB
 2. Innovasjon Norge
 3. Google
Se hele listen

TOPP 3 ingeniør

 1. Multiconsult
Se hele listen

TOPP 3 jus

 1. Politiet
 2. Tingrettene
 3. Utenriksdepartementet
Se hele listen

TOPP 3 humaniora

 1. Kunnskapsdepartementet
 2. NRK
 3. Barne-likestillings og inkl.dep
Se hele listen

TOPP 3 helse

 1. Helse Sør-Øst
 2. Helsedirektoratet
 3. Folkehelseinstituttet
Se hele listen