IT

Fremtind

Vil du skape noe nytt og bygge noe stort?

2022-09-02

Lesetid ca 4 min

Best på teknologi og bærekraft. Ja, Fremtind har store mål for fremtiden, men de har kraften til å få det til. Sammen med SpareBank 1 og DNB når forsikringsselskapet ut til over tre millioner nordmenn med fremtidens løsninger. Fremtind skal nå de største målene, men de klarer det ikke alene.

Jobben de gjør påvirker menneskers liv og bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For å gjøre denne jobben må man være modige nok til å ligge i forkant når man utvikler og skaper nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

 

Fremtind er en blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Med store mengder data, kunstig intelligens og et stort in-house-miljø på design og IT ligger de i front teknologisk.

 

Fremtind stiller spørsmålstegn ved etablerte sannheter og løsninger. Da får de hele tiden nye perspektiver. Det skaper fremtiden. For eksempel bruker Fremtind maskinlæring til både bildegjenkjenning og ikke minst skape bedre kundeopplevelser når skadeoppgjør automatiseres.

 

I jakten på svar bruker Fremtind også deep-data, AI og annen avansert teknologi for å pushe grensene for det mulige. De ser hele tiden hvordan de kan sette data i arbeid – og spør om kunstig intelligens kan erstatte menneskelig ekspertise.

For deg som er modig og nysgjerrig

Fremtind er for deg som er modig, nysgjerrig og som drives av å jobbe sammen. Det er verdier som danner grunnlaget for fellesskapet og kraften hos Fremtind. Selskapet er opptatt av å ta vare på og lytte til hverandre; for å ha det bra som mennesker, vise respekt for individer og for å ivareta hverandres kompetanse og utvikling.

 

For Fremtind er det viktig å skape et miljø der mani trives og har det gøy; med stort handlingsrom for den enkelte.

Summer intern i Fremtind

Fremtinds Summer Internship er skreddersydd for deg som studerer IT, teknologi eller design. Du får mange spennende utfordringer uavhengig av hvilken type utdanning du har. Målet er at du skal få innblikk i hva de jobber med, hvordan de jobber og hvilke muligheter som finnes.. Det lov til å feile, prøve og teste. Summer internship i 2023 er fulltegnet, men følg med til høsten – da blir det mulig å søke internship i Fremtind, for sommeren 2024.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Fremtind
En kort historie om Fremtinds designsystemkultur
Les mer
Cegal
Ut med det gamle, inn med det nye
Les mer
Bane NOR
I en digital verden setter vi mindre spor med mer skinner
Les mer
Statens vegvesen
De ansatte velger vegen videre
Les mer