Hvilken karriereprofil er du?

22/02/2024 3:27pm

Med hjelp av resultatene fra Universums karrieretest har man utarbeidet fem ulike karriereprofiler: Go-Getter, Globe-Trotter, Ground-Breaker, Change-Maker og Balance-Seeker. Undersøkelsen viser at studenter innen ulike områder identifiserer seg med forskjellige karriereprofiler.

Go-Getter Sulten, ambisiøs og prestasjonsorientert. Du liker tøffe utfordringer og eget ansvar, samtidig som du forventer rask avansement og karriereutvikling.

Globe-Trotter Du har et internasjonalt fokus og jobber gjerne i store multinasjonale selskaper der du får ha kontakt med internasjonale kunder og kolleger. Du drives av kontinuerlig læring.

Ground-Breaker Entreprenørmessig anlagt. Du liker ny innovasjon og å utvikle nye spennende produkter. Du trives best i en oppstartsvirksomhet.

Change-Maker Fokusert, målrettet og en vilje til å forandre. For deg er mangfold og inkludering viktig. Jobber gjerne innenfor offentlig sektor og sosialt entreprenørskap. Du er mest engasjert når du får tjene et større formål.

Balance-Seeker Du ønsker å oppnå en balanse mellom arbeid og privatliv. Trives best i små til mellomstore organisasjoner med en familiær følelse, rimelig lønn og fleksibilitet.

Til høsten kan du delta i Universums undersøkelse og vil da få innsikt i din karriereprofil.

Del dette innlegget