IT

Atea

Atea Young

2023-02-17

Atea Young er et sosialt og faglig nettverk for de yngre på arbeidsplassen, der de samles, har aktiviteter og skaper et fagmiljø på tvers av de ulike regionene og fagområdene i Atea

Formålet er å øke samholdet blant de unge i Atea på tvers av de 5 regionene. Programmet består derfor av både faglige og sosiale samlinger som skal gi overskudd i hverdagen og ha positive effekter på trivsel på arbeidsplassen.

"Atea Young er av og for oss ansatte, og det er hva vi gjør det til selv," -sier Mia Amlie, HR Advisor i Atea.

Hvordan fungerer Atea Young?

Atea Young består av et nasjonalt styre som sørger for å samle alle unge i de ulike regionene til felles samlinger i løpet av året. I tillegg vil det være regionale initiativ gjennom året som kun retter seg mot enkelte byer og regioner. Programmet skal være en støtte og bistå i etableringen av et ungt nettverk i Atea.

“Du vil for eksempel kunne finne eller ta initiativ til å starte opp en aktivitet som eksempelvis bowling, paint and sip, besøk hos partner, lazertag, rush trampoline park, foredrag, fjellturer osv. You name it.” avslutter Amlie.

Det skal heller ikke bare være fokus på arrangementer og det sosiale, men også et sted hvor kunnskapsdeling står i sentrum, og hvor tips og triks deles flittig. Her skapes det en trygg plattform og ansvar for din egen karriere.

Del dette innlegget

Artikler du kanskje liker:

Atea
Økt trafikksikkerhet med kunstig intelligens
Les mer
Atea
“Det er ingen skam å snu”
Les mer
Atea
Norgesmesterskap i dedikerte ansatte
Les mer
Norges Bank
Bidra til å ivareta sentrale funksjoner i Norges økonomi
Les mer